Background Color:
 
Background Pattern:
Reset
woensdag 17 juli 2019

Junior .NET-specialisten die toch snel renderen

IT-talent blijft schaars. Goed opgeleide .NET-specialisten vinden, ligt niet bepaald voor de hand. Wij kunnen u toch sneller dan gedacht helpen aan geschikte junior .NET-programmeurs die snel op volle toeren meedraaien binnen uw bedrijf. En dus meteen renderen.

Zonder risico

Een lange of moeizame zoektocht naar getalenteerde junior .NET-medewerkers kan u zich voortaan besparen. Uw bedrijf aanmelden bij de dotNET Academy is bovendien gratis en helemaal vrijblijvend. U neemt met andere woorden geen enkel risico.

Altijd nieuw talent

Voor u gaan we voortdurend op zoek naar de kandidaten die het best aansluiten bij het profiel van uw bedrijf. Daarvoor starten we elke keer opnieuw met nieuwe mensen. Wij rekruteren nieuwe kandidaten rechtstreeks via onze contacten bij diverse onderwijsinstellingen, spontane aanmeldingen op onze site en zij-instroom.

Door een gedegen intakeprocedure toetsen wij de kandidaten op voor u belangrijke profieleigenschappen. 


Meerdere opleidingsopties

  1. Drie maanden fulltime praktijkgerichte opleiding bij doNET academy
  2. Eén maand fulltime praktijkgerichte opleiding bij doNET academy en aansluitend twee maanden begeleiding bij u op de werkvloer

Starters met echte ervaring

Bij ons investeert u alleen in een opleiding, niet in het ontvangen van cv’s. U betaalt voor de intensieve praktijkgerichte opleiding die wij voor al onze kandidaten verzorgen. Dat maakt het niveau van de starter die bij u aan de slag gaat, gelijkwaardig aan dat van een ontwikkelaar met twee tot drie jaar ervaring.

 

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met ons op: dotNETacademy